Workshop

Wil je zelf graag leren masseren?

In de workshop leer je de basis technieken om een professionele massage te geven. Na de workshop kun je op een verantwoorde wijzen een goede massage geven.

Aan het eind van de workshop ontvang je de geleerde technieken uitgewerkt op papier en een certificaat van deelname.

Referenties

Het was een verjaardags kado. Erg leuk om te doen met je partner!!

Elle van de Wall

 

Ik ben samen met mijn partner naar Chantal gegaan voor een massagecursus. Hierin leerde Chantal ons een massage te geven voor de rug, nek en de schouders. Chantal is een warm persoon, die haar werk met veel passie uitvoert. Dat ze veel plezier in haar werk heeft merk je in allen en je voelt je erg op je gemak bij Chantal. We hebben met veel plezier deze middag beleefd en waren beide erg te spreken over de werkwijze van Chantal. Wij zouden Chantal iedereen aanbevelen!

Bernadette Bilderbeek

 

De cursusdag van Chantal heeft mij veel gebracht. Ik masseerde al veel op gevoel in mijn gezin. Na deze dag riep mijn zoontje na een paar ontspannende zuchten ‘mama zooo lekker heb je nog nooit gemasseerd’. Er was een fijne sfeer en Chantal legt het heel helder uit. Het is ook fijn eerst haar kundige handen te voelen voor het verschil. Ik heb een topdag gehad en het smaakt naar meer. Dank je wel Chantal!

Saar van Breda

 

Ik heb genoten van de massagedag. Complimenten voor hoe je het doet.

Lucienne Lemmers