Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen

Wil je een massage workshop voor twee personen volgen, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in)? Dan kun je samen privéles nemen. Ideaal als jullie verschillende werktijden hebben en als jullie het graag samen willen leren in plaats van in een groep. Hoe fijn om samen de ontspanningsmassage te leren geven.

Tijdens de massage workshop voor twee personen, leren jullie verschillende klassieke massagetechnieken, waarmee je een afwisselende ontspannen en fijne massage kan geven. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug nek en de schouders. . Je leert diverse klassieke technieken (ook wel handgrepen genoemd), waardoor de ontvanger zowel fysiek als mentaal kan ontspannen.

Tijdens de workshop wisselen we af in het geven van de massage als ook het ontvangen van de massage. Zowel ontspannen als leerzaam.. Het word altijd eerst voorgedaan voordat je de massage zelf moet geven.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. De workshop duurt vier uur.

Jullie krijgen een handleiding met de technieken, zodat jullie thuis kunnen oefenen.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.

 

Kosten: € 125 p.p
Data: In onderling overleg
Luipaardstraat 12
6531 PS Nijmegen

 

Aanmelden of een vraag?
Neem gerust contact met me op: contact