Jouw innerlijke reis

Workshop

Wil je zelf graag leren masseren? In de workshop leer je de basis technieken om een professionele massage te geven. Na de workshop kun je op een verantwoorde wijzen een goede massage geven. Aan het eind van de workshop ontvang je de geleerde technieken uitgewerkt op papier.

Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen

Wil je een massage workshop voor twee personen volgen, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in)? Dan kun je samen privéles nemen. Ideaal als jullie verschillende werktijden hebben en als jullie het graag samen willen leren in plaats van in een groep. Hoe fijn om samen de ontspanningsmassage te leren geven.

Tijdens de massage workshop voor twee personen, leren jullie verschillende klassieke massagetechnieken, waarmee je een afwisselende ontspannen en fijne massage kan geven. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug nek en de schouders. Je leert diverse klassieke technieken (ook wel handgrepen genoemd), waardoor de ontvanger zowel fysiek als mentaal kan ontspannen.

Tijdens de workshop wisselen we af in het geven van de massage als ook het ontvangen van de massage. Zowel ontspannen als leerzaam.. Het word altijd eerst voorgedaan voordat je de massage zelf moet geven.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. De workshop duurt vier uur.

Jullie krijgen een handleiding met de technieken, zodat jullie thuis kunnen oefenen.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.

Kosten: € 150 p.p. doordeweek / € 175 p.p. weekend
Data: In onderling overleg
Luipaardstraat 12
6531 PS Nijmegen

Aanmelden of een vraag?

Neem gerust contact met me op: contact

Referenties

Het was een verjaardags kado. Erg leuk om te doen met je partner!!

Elle van de Wall

Ik ben samen met mijn partner naar Chantal gegaan voor een massagecursus. Hierin leerde Chantal ons een massage te geven voor de rug, nek en de schouders. Chantal is een warm persoon, die haar werk met veel passie uitvoert. Dat ze veel plezier in haar werk heeft merk je in allen en je voelt je erg op je gemak bij Chantal. We hebben met veel plezier deze middag beleefd en waren beide erg te spreken over de werkwijze van Chantal. Wij zouden Chantal iedereen aanbevelen!

Bernadette Bilderbeek

De cursusdag van Chantal heeft mij veel gebracht. Ik masseerde al veel op gevoel in mijn gezin. Na deze dag riep mijn zoontje na een paar ontspannende zuchten ‘mama zooo lekker heb je nog nooit gemasseerd’. Er was een fijne sfeer en Chantal legt het heel helder uit. Het is ook fijn eerst haar kundige handen te voelen voor het verschil. Ik heb een topdag gehad en het smaakt naar meer. Dank je wel Chantal!

Saar van Breda

Ik heb genoten van de massagedag. Complimenten voor hoe je het doet.

Lucienne Lemmers