Ontspannings massage

Kom los van de dagelijkse stress

Een  ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspannings-massage wordt  de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed  en is er verbetering van de stofwisseling.

Bij een ontspanningsmassage wordt er  meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt.  Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Klik hier voor de tarieven

Feedback Ontspanningsmassage

AANDACHT; dat is het sleutelwoord wat hoort bij de massage die Chantal mij heeft gegeven. Door haar uitstraling van rust geeft zij met haar handen een warme energierijke weldadige massage goed voor lichaam en geest, totaal ontspannen kom je weer terug in de hectische wereld. Ik zou mezelf dit iedere week gunnen.

Wil Steenland (65)

Chantal geeft heerlijk ontspannende lichaamsmassages in een prettige rustgevende omgeving. Je voelt je direct bij haar op je gemak en dus kan ik het iedereen aanraden om een afspraak bij haar te maken.

VivianTubée

Overige massages