Zwangerschaps massage

Geniet van een ontspannen zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzondere tijd, in een snel tempo, verandert er van alles. Je kindje groeit, je buik wordt groter, spieren en banden worden opgerekt, je bekken komt onder druk te staan, je hormoon huishouding verandert en je lichaam houdt vaak iets meer vocht vast. Voor veel vrouwen neemt ook de spanning toe voor de naderende bevalling en zorgt voor allemaal stress in je lichaam.

Ik masseer je volgens de klassieke massage, drukpunten en reflex massagegrepen komen niet aan bod, dat is niet goed voor je tijdens je zwangerschap. . Ik masseer speciaal de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. En met goed functionerende organen voel je je energieker. Het is een effectieve manier om je klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Hierdoor wordt de spanning in het lichaam in balans gebracht en de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen worden verbeterd. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Een Zwangerschapsmassage is daarom ook echt een aanrader als geen je klachten hebt. Zo geniet je van een ontspannen zwangerschap!

Een zwangerschapsmassage is te boeken vanaf 1 uur, voor de 1ste massage houd ik een korte intake we bespreken hoe je zwangerschap verloopt waar je eventueel klachten hebt en wat je wensen zijn.

Je kunt van een Zwangerschapsmassage komen genieten vanaf 12 weken en je een gezonde zwangerschap hebt. Doordat de massagegrepen in zijligging worden uitgevoerd, is het mogelijk tot het late stadium van de zwangerschap deze massage te ondergaan.

Klik hier voor de tarieven

Feedback zwangerschapsmassage

Van twee vriendinnen kreeg ik een bon voor een zwangerschapsmassage kado. Het was heerlijk! Met een zacht muziekje op de achtergrond werd ik van top tot teen gemasseerd: hoofd, nek, rug, buik (lichtjes), armen en benen. Na afloop was ik volledig ontspannen en ik denk dat dat kleintje in mijn buik er ook van genoten heeft. Een aanrader!

Hiske

Overige massages